De Drie Uilen bed & Breakfast

Landschap achter de B&B

Jaarrond geopend

De Drie Uilen is het hele jaar geopend. Reserveren? Dat kan via bedandbreakfast.nl, maar natuurlijk ook door ons gewoon even te bellen of te mailen. De reservering is in alle gevallen pas definitief wanneer je hiervan per mail een bevestiging hebt gekregen.

info@dedrieuilenbenb.nl

+31 (0)6 42 56 43 06

Gastelsedijk West 140
4754 RD Stampersgat
KVK 8974491

IBAN: NL23 KNAB 0622 2176 3

Diëten

Wij kunnen rekening houden met de meeste allergieën, intoleranties en diëten. Laat ons wel op tijd weten wat er voor je dieet wel en niet mogelijk is. Bijvoorbeeld bij de reservering.

Aankomst en vertrek

We verwachten je tussen 16:00 en 20:00 op de dag van aankomst. Mocht dit echt niet lukken, laat dit dan bij de reservering weten, dan proberen we een oplossing te vinden.

Op de dag van vertrek kun je tot 11 uur op de kamer zijn. Voor bagage houden we een plekje vrij, zodat je ook op je vertrekdag nog iets kunt ondernemen.

Annuleren

Annuleren kan bij De Drie Uilen kosteloos tot 21 dagen vantevoren. Annuleer je minder dan 21 dagen van tevoren, dan brengen we kosten in rekening. Als je je hier tegen wilt verzekeren, moet je zelf een annuleringsverzekering afsluiten. Tot 7 dagen voor aankomst zijn de annuleringskosten 25% van de totale verblijfskosten. Bij een annulering minder dan 7 dagen van tevoren brengen we 50% van de totale verblijfskosten in rekening. Wanneer je op de dag van aankomst annuleert (of niet op komt dagen), ben je ons het volledige bedrag van het gereserveerde verblijf verschuldigd.

 

Toegankelijkheid

De Kerkuil ligt op de eerste verdieping. De trap naar de Kerkuil is ruim en met goede leuningen, maar de bovenste treden zijn niet allemaal gelijk. Daardoor kan de trap wat lastig zijn wanneer je minder goed ter been bent.

De Steenuil ligt ook op de eerste verdieping. Deze is kamer niet geschikt voor mensen die moeilijk traplopen, want de trap naar de Steenuil is smal en steil.

Doven en slechthorenden

Wij zijn bekend met NGT (Nederlandse Gebarentaal). We zijn beslist niet volleerd, dus een uitgebreid gesprek zit er misschien niet in, maar we kunnen onze verbale communicatie ondersteunen met gebaren en we weten dat dat heel prettig kan zijn als gebarentaal je moedertaal is, of als je om een andere reden graag met gebaren communiceert.